Áldott napok, nehéz napok

Már négy hónap telt el azóta,hogy írtam ide a blogba.!😑😌
Most már egyre nehezebb minden egyes nap a várandóságomból.
Még 2 hónap nagyjából és érkezik Ingridke kis öcsikéje.
 A baba szoba majdnem elkészült, még van néhány dolog,amit meg kell benne csinálni,de a bútorok össze vannak már szerelve,mindent megvettünk a baba kelengye listáról is,ami az érkezéséhez szükséges. A kis ruhák kimosva,kivasalva szépen elcsomagolva,hogy ne porosodjanak. Egyszóval 30 .hetesen készen állunk szinte mindennel,ami fontos.
Sajnos a váltakozó időjárás megnehezíti a napjaimat.Sokat kell pihennem ,mert vannak kellemetlen napok,amikor fáj,szúr,nyílal,keményedik a pocakom.
Ingridke mellett nem egyszerű,de besegítenek a szüleim és a Gyula is többet van velünk itthon.
Most izgulunk,hogy a kicsi öcsike még bírja ki odabent augusztus végéig.
Sokat fekszem  és extra magnéziummal enyhítem a frontok által okozott kellemetlen tüneteket.
Az áldott teher ebben az időszakban ilyen körülményekkel már nem olyan kellemes. Ha panaszkodni akarnék akkor azt írnám,hogy minden nap egy nagy kihívás mostanság számomra.😔
Éjjelente az alvás már csak részleges.Néhány óránként fent vagyok és virrasztok.
A baba szépen növöget oda bent.  A méretei nagyobbak a korához képest majdnem két héttel. Az is lehet,hogy előbb fogant,mint ahogyan számolták ,vagy akár más okai is lehet,ami miatt néhány vérvétel vizsgálatot fognak elvégezni.
Ingridke sokat simogatja,puszilja a pocakomat. Nagyon édes! Már várja a kisöccse érkezését,de mindig megjegyzi,hogy ,, Ott van Anya pocakjában  bent. Csak még nőnie kell ! "💓💕💗😊
Hát így telik most a  Mi ,Én  nyaram,nyarunk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések