A legjobb,a legmeghatóbb koncert


A hétvégén koncerten voltunk,de nem akármilyen koncert volt. Tudtuk, ha most nem megyünk el,akkor soha többet nem lesz rá alkalmunk. És  azt elmondhatom, hogy soha eddig még nem   könnyeztem ennyit, mint szombaton este. 
Gyönyörű volt!!!!!!!!  
Mély érzelmekkel teli élményként maradt meg bennünk. 
 Itt járt Magyarországon  Ennnio Moricone!  

Ennio Moricone turné : 

És ,amire büszkék lehetünk Mi Magyarok:

Ennio Morricone a magyarokat választotta!
A világhírű zeneszerző és karmester utolsó európai turnéján a méltán híres magyar Modern Art Orchestrával lép fel, ráadásul a koncertsorozat megszervezését egy magyar koncertszervező cégre bízta.

A turné február elején indul Párizsban, majd Prága, Berlin, Zürich után a budapesti állomás 2014. február 15-én lPapp László Sportarénában. A nagyszabású produkciót a rajongók ezek után Bécsben láthatják és hallhatják, majd áprilisban Münchenben, Luxemburgban, Brüsszelben, Amszterdamban és Kölnben. A koncerteken Ennio Morricone legismertebb filmzenéi csendülnek majd fel a Modern Art Orchestra előadásában. A zenekart maga Morricone vezényli majd.

Az olasz száramazású zeneszerző több, mint ötszáz film zenéjét komponálta, amelyek közül a legismertebbek az Egy maréknyi dollárért, a A Jó, a Rossz és a Csúf, a Volt egyszer egy Vadnyugat, A profi, a Volt egyszer egy Amerika, a Polip, A misszió, az Aki legyőzte Al Caponét vagy az Aranyeső Yuccában. Számos Golden Globe, Grammy és egyéb díjai mellett hat Oscar Díjat is kapott, amelyek közül a legutóbbi egy Életműdíj volt 2007-ben.

A Modern Art Orchestra és koncertmestere Bujtor Balázs nagyon nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Morricone mellettük tette le a voksot annál is inkább, mert így Magyarország és a magyar művészek számára is nemzetközi elismerést és ismertséget szerezhetnek. A zenekar már többször vett részt nemzetközi produkciókban és számos elismert külföldi előadóval dolgozott együtt, de ez a felkérés minden kétséget kizáróan minden eddiginél nagyobb mérföldkő számukra.



Már a bevonulása is megható volt.
 Mély elnézést kért a közönségtől, mert nem tudta állva vezényelni a koncertet. Úgy vezették be a színpadra,mert nehezen ment Neki  a járás :(  .  Már itt is könnyezve köszöntöttük a nagyszerű művészt.  

 Videó a 2014-s prágai turnéról :




Ez igazán közel áll a szívünkhöz. Az esküvőnkön erre a zenére köszöntöttük a szüleinket.





Ezeket is nagyon kedvelem.






És még sokat

Ide teszek két albumot ezen nagyon sok kedvenc megtalálható.












Megjegyzések

Népszerű bejegyzések