Csirkemelles spárga kókusztejes- besamel mártásban
Hozzávalók:
1/2 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 doboz kókusztej
1 egész csirkemell filé
1 csomag spárga
1 db citrom
Besamelhez:
Kókuszzsír :5 dkg,
liszt : 4 -5 evőkanál
Fűszerek: Só,bors,citrom,kakukkfű, friss kapor, ételízesítő (bio vegeta)
Elkészítés módja:
Felöntöttem kókusztejjel. (A tej mindig legyen forró,akkor nem csomósodik össze. Ha mégis,akkor egy szűrön átlehet szűrni a mártást.) Fűszereztem:Sóval,borssal .kaporral és kakukkfűvel.
1/2 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 doboz kókusztej
1 egész csirkemell filé
1 csomag spárga
1 db citrom
Besamelhez:
Kókuszzsír :5 dkg,
liszt : 4 -5 evőkanál
Fűszerek: Só,bors,citrom,kakukkfű, friss kapor, ételízesítő (bio vegeta)
Elkészítés módja:
Megjegyzések