Rakott krumpli hússal és patiszonnal
Fűszerek:Só , bors, olaj, medvehagyma, ételízesítő,
Füstölt karaván sajt a tetejére.
Füstölt karaván sajt a tetejére.
A patiszonokat felkarikáztam.Utána enyhén sós vízben megfőztem,de csak fél puhára.
A krumplikat is felkarikáztam és puhára főztem.
A hagymát üvegesre pároltam az olajon
A puha. üveges hagymára ráraktam a darálthúst.Sóztam, borsoztam ,ételízesítővel megszórtam és puhára pirítottam
Egy sor krumplival kezdtem,majd darálthús jött,utána patiszonok.Közben sóztam enyhén a sorokat.
Készítettem joghurtból a tetejére öntetet ,amit medvehagymával izesítettem.A tejfölt ajánlom hozzá,de (ahogy említettem Én allergiás vagyok rá.)
Ráöntöttem a tetejére,és sajtott reszeltem rá. Közepes lángon megsütöttem (kb 15 percig.)
:0)
Jó étvággyal elfogyasztottuk!! :0)
Megjegyzések