Gombás csirke lecsós szószban
Hozzávalók 2 személyre







4-5 szem gomba, 1 nagyobb csirke mell,
2 db paprika. 2 db paradicsom,
1 fej vöröshagyma,
olivaolaj, főző tejszín (Én allergia miatt csak aktíva joghurtot használok)
fél evőkanál vaj
Elkészítés
A gombát felszeleteltem és serpenyőben párolni kezdtem ,hogy puhuljon.(Kevés vízzel és olajjal)
Amikor majdnem puha beleteszem a felkockázott vöröshagymát és együtt párolom tovább .
Sózom,borsozom izlés szerint. Egy pici kakkufüvet is teszek hozzá.
Fedő alatt puhára főzöm.
Sózom
Kisütöm serpenyőben vajon és oliva olajon.
Amikor a gombás lecsó elkészül rárakom a húsokat.
A kisült húsok zsiradékára ráöntöm a tejszínt (jelenesetben a joghurtot)és kevés lisztet szórok rá,hogy besűrűsödjön a szósz.
A szószt ráóntöm a lecsós csirkére és összekeverem.
Rizzsel tálalom.
Jó Étvágyat Kívánok!!
Megjegyzések