Mindennapok a babával

Néhány hete szeretnék már leülni és írni ide a blogba,de mindig akad teendő,így csak tologatom az írást.
Ingridke szépen cseperdik. Napról-napra egyre ügyesebb. Pénteken 29-én lesz 4 hónapos. Repül  felette az idő. :)
Most már kimerem jelenteni ,hogy egyre könnyebb minden,ahogy növöget.
Egy hete szépen eljátszadozik magában a játékaival. Nagyokat kacag. Most már gőgicsél,beszélget,mondja a magáét, időnként ordítva beolvas a barátainak. :) Jókat kuncogunk rajta. Fordul hátáról hasára és hasról hátára is.   Egyszóval ügyesen fejlődik. A fogacskák  hamarosan megindulnak.Sokat nyáladzik és túrja a száját elég sokat. Néha azért kiborul,ha nagyon éhes ,de egyre ritkábbak a kiborulásai.  Lassan hízik .Még mindig nem érte el az 5 kg-ot.  4800 gr . Nem vékony.Szép formás.
Gyakoroljuk a kenguru hordozót is hetek óta,de még nem szokott hozzá teljesen.Negyed óra múlva megunja és sírni kezd.
Magunkról: 
Rettenetesen fáradtak vagyunk. Időnként teljesen ájulásos fáradságot érzek,de szó szerint. Gyula hasonló képen. Majd csak egyszer ki tudjuk pihenni magunkat. :) Ha sikerül egyfolytában 6 órát aludnunk,  fittek és energikusak vagyunk. :) Mostanában egyre többet sikerül ez is. A fáradtságban a madarak is közre játszanak. Minden este takarítás este 8 óra körül, ami nagyjából háromnegyed órát vesz igénybe. Napközben fürdetnem kell őket,követelik az uzsonnát.Kicsit beszélgetni is kell velük,különben üvöltenek. Ez is sok időt elvesz a pihenésből,de hát felelősséget vállaltunk értük.

Madarakról: Nagyon sok változás történt. A két kicsi madár (pyrhurák)-nak el kellett költözniük ,mert a nagy madarakkal nem jöttek ki.Vili egyszer majdnem megölte az egyiket.És az egyik kicsi is sokszor nekiment a nagyoknak. Hangosak is voltak.Nem mondom,hogy ezek csendesek,mármint az Amazonok,de valamivel jobb a helyzet.  Nagyon sajnáltuk,hogy így alakult.Nagyon fájó szívvel váltunk meg a kicsiktől,mert szerettük őket. Jól megsirattuk őket,amikor elmentek.Örökbe adtuk őket egy olyan helyre,ahol több madár van.Hasonló helyzet miatt,mint a mieink.Hamarosan meglátogatjuk őket, megnézzük hogy hogy érzik magukat. De így is változtatnunk kell. A madarak szobája kisebb lesz és le lesz hangszigetelve,mert Ingridke nem tud tőlük pihenni.Sokszor felriad. Kapnak egy kinti röpdét is . Úgyhogy zajlik az élet felénk.








Megjegyzések

Unknown üzenete…
Ingridke gyönyörű, bájos kisbaba!!!!!!
Sok-sok puszi: Kinga
j üzenete…
Köszönjük Kinga Nagyanyó ☺Sok-sok puszi Neked is.

Népszerű bejegyzések