Keresés ebben a blogban

2013. március 7.

Séta

Bizonyára mindenki nagyon várja a tavaszt már.!  Az ideje már eljött,csak éppen  a hőmérséklet és ez a borongós idő nem ezt sugallja . A növények érzik,úgyhogy hamarosan megérkezik  a jó idő. A rügyek megindultak a fákon a virágok kibújnak a földből. Ez már a tavasz kezdete. :)

 A hétvégén szép napos volt az idő,így nem tudtam a lakásban megmaradni. Kicsalt minket is a természet  sétára egy kis  faluba. Gyúrón voltunk ,ami egy kis zsák falu. kb 18 km--re tőlünk. Szeretem azt kis falut.Ahányszor átmegyünk oda mindig mosollyal teli arccal és természetesen nagyon jó érzéssel jövök haza onnan. Mindenki köszön,ami Nekem  rendkívül furcsa. Az Én lakóhelyemen még az sem köszön,aki ismer.  :(  Hála vannak ilyen kis barátságos települések, ahol ez természetes . :)   Pont pár nappal  ezelőtt mesélte a férjem,hogy a szomszédunk még akkor sem köszön ,ha ráköszön! Nem ismerjük egymást,mert pár hónappal ezelőtt költöztek ide,de hát .....
Szóval! Eltértem a témától, de úgy gondoltam megjegyzem,mert pozitív élmény minden egyes látogatás abba a falucskába. :)   Sétálgattunk sokadjára ott és ismét új helyet fedeztünk fel .Élvezem,még akkor is,ha csak egy ismeretlen utcán is sétálgatok,mert mindig látni valami ujjat és szépet. :  )
Egy kis videót teszek fel tavasz csalogatás hangulata miatt, amit ott készítettem.Megjegyzés küldése