Csetreszeim

Úgy érzem elkapott  a gyűjtögetési láz. Már mint a csetrékkel kapcsolatos láz ,mert amúgy  Én is gyűjtögető vagyok azt hiszem :-) .
 (Pl: szalvéták, gyöngyök = abból rengeteg van, teák, stb.)
 Úgy gondoltam néhány évvel ezelőtt,hogy a poharakat tányérokat nem fogom gyűjtögetni,mert Anyukám is ezt csinálta és időnként,amikor segítettem Neki a konyhaszekrényében rendet rakni, mindig kiakadtam,hogy minek Neki ennyi tányér , pohár,amikor nem is használja?!? Ő persze mindig csak ezt mondta:  ,,Majd használni fogom"............  Én meg:  Persze-persze........... bla-bla-bla.
Most  kijelentem, hogy 2013 -ra már Én is gyűtjögetővé váltam :)  .
Sajnos, vagy nem sajnos,de felfedeztem egy Német Használt Cikkek nevezetű boltot,ahol minden van. Én bazárnak hívom,mert annyi cuccot,mint ami ott van ........... Az nem hétköznapi látvány. Csak a poharak és a bögrék,tányérokból 5 rekesz magasságú sorok vannak.Ruhák,műszaki cikkek minden,amit csak el lehet képzelni. Állandóan tele van hétvégén a bolt vásárlókkal,amit nem is csodálok.
Én kifejezetten élvezem. Ha bemegyek órákig ott vagyok.  Imádom!!   :)
 Szóval begyűjtögetni kezdtem Én is a tányérokat,pohárkákat, teás szetteket. Hogy hol lesz a megállás,azt nem tudom,de egyenlőre mindig elcsábulok valamire.


Íme:









Megjegyzések

Kósa Márta üzenete…
Ez még csak a kezdet!
j üzenete…
Sejtem! Ettől félek Én is! :)

Népszerű bejegyzések