Esküvőnk


Kedves Látogató!
Örülök,hogy bekukkantottál a blogomba!
Jó ideje nem írtam,de mintahogyan említettem az esküvőnkre készültünk.Múlt szombaton volt a nagy nap,azóta sikerült kipihengetni a fáradalmakat.
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat,mert jó idő volt szombaton másnapra érkezett meg a rossz idő.
Sok előkészülettel járt minden. Mivel rövid időnk volt kb. 1hónap így gyorsan kellett mindent intézni. Annak viszont nagyon örülünk,hogy minden nagyon jól sikerült. Az utólsó 3 nap volt a leg feszítettebb tempójú. Utolsó simítások és persze a dekoráció a lakodalom helyszínén. Főleg akkor a legfárasztóbb,ha egy olyan ember csinálja,aki mellesleg maximalista is e téren. (magamról beszélek) Az első 2 -3 órában csak elégedettlenség sugárzott belőlem,amikor készült a terem dekorációja. Az volt a jó,hogy többen voltunk és mindenkinek volt egy-egy ötlete,így kicsi változtatásokkal persze az Én közreműködésemmel, kezdett arcot ölteni a dolog. A visszajelzések szerint szép volt a dekoráció,aminek mindegyönk örült,aki részt vett ebben a kemény munkában.
Sokat nem akarok írni az esküvőről,mert akivel megtörtént ez az esemény az tudja,hogy nagyon jó dolog,még akkor is ha iszonyatossan fáradtnak is érzed magad.
Visszanézve a videot csak új dolgok tűntek fel elöttünk.Abban a szituációban mindig csak arra tudtunk koncentrálni,hogy mi fog éppen következni. Egyszóval csak sodródtunk az árral. (Jól ment a sodrás!!)
Most már értem miért mennek utána nászútra a friss házasok! Ezt muszály kipihenni,mert eléggé el lehet fáradni egy esküvő megszervezésében.
Nálunk nem így alakult a helyzet,de úgy néz ki június végén fogunk elutazni egy kis időre.
Jó érzés asszonynak lenni!!! Most már hivatalosan is asszonykodhatok az ember felett!!!! :0)))
Nem dehogy! Nagyon jól telnek a napjaink! :0)
Képeket fogok feltenni,ha megérkeznek a fotóstól.

Megjegyzések

Jutka üzenete…
Gratulálok, sok szeretetet, megértést és humort :)

Népszerű bejegyzések