Advent , cipősdoboz

 Újra elérkezett az   Advent időszak. A döbbenetes csak az, hogy már a 3. gyertyát is meggyújtottuk az adventi koszorún. A napok  egyre közelebb érnek a naptár végéhez.Hamar elment, elrohant  ez az év is.



A cipős dobozunk  is elkészült már ,és hétfőn le is lett adva a helyi velencei Általános  Iskolánkba. Velencén az általános iskolát a  Baptista Szeretet szolgálat működteti, (amiért őszintén szólva hálásak is vagyunk a mostani iskolák helyzete miatt. )

December 13. volt a határ idő, így ezen is túl vagyunk  már. Az idén egy 12-13. évkörüli lánynak küldtük a dobozt. A dobozok kiosztása itt lesz Velencén a nevelő otthonban.Most legalább azt is tudjuk, hogy hol került kiosztásra a  mi dobozunk. 

Idén nem sikerült túl jól a dekorációja a doboznak , mert alig akadtak itthon kellékeim. Abban a tudatban voltam, hogy van itthon akril festékem , tévedtem, mert beszáradtak. Így nagy választék nem volt a színekből. Azért össze hoztam nagy nehezen a dobozt, de nem igazán nyerte el a tetszésemet…..

A doboz tartalma :

Volt benne: Cukorka, szaloncukor, notesz tollal, egy filc készlet , túsfűrdő, levendula szappan, 2-db vastag karácsonyi zokni, egy pici pipere táska, egy karkötő, vattakorongok, fogkefe, fogkrém, egy karácsonyi fellógatható dísz.

Remélem örömét fogja lelni a megajándékozott?!?



Az idén jó hangulatban telik az Adventi időszakunk. Már várjuk a decembert 16.-át. Az lesz az utolsó tanítási napjuk Ingridéknek ebben az évben. Utána csak január 9-én fognak menni újra suliba, oviba a gyerekek. Addig is reménykedünk, hogy lesz hó a téli szünetben és tudunk majd szánkózni is .?…

Szerencsére hóval már találkoztunk a napokban. A Vértesben már behavazott hétvégén, ahol a hétvégi kis házikónk van. Ma is kimentem a gyerekekkel suli után egy kis hó nézőbe. 🥰❄️❄️Élvezték- élveztük.❄️ Alig akartak haza jönni . 😍Nagyon feltöltött a kint lét. Csend volt és nyugalom. Az erdő és a hegyek tőlünk kb  100 m -re vannak . A kisvárosban szinte semmi hó nem volt. Ott 1 C fok volt és, ahogyan mentünk fel a házikóhoz mindent  hó borított. Ott mindig 3-4 C fokkal hűvösebb van, mint itt nálunk itthon, ahol lakunk .

Jó volt nézni, hogy a gyerekek boldogok és élvezik a havat. 🥰







 

Kellemes Ünnepi készülődést kívánok a kedves idelátogatóknak.🙂🌲❄️





Megjegyzések

Kósa Márta üzenete…
Áldott ünnepet kívánok!
j üzenete…
Köszönjük szépen ! Viszont kívánjuk ! 😘

Népszerű bejegyzések