Viszlát

 Véget ért egy szakasz az életünkben!😕

10 hónapig rágódtunk azon, hogyan lenne jobb Borsikának Majd január végén döntöttünk , mert lépni kellett.
Borsika elköltözött  10 napja egy új és szebb élet reményében .Olyan helyre érkezett ,ahol több fajtabeli madár él,így reménykedünk ,hogy újra párjára talál és boldog papagáj életet élhet.
A Suttogó Madársegítő Alapítvàny fogadta be őt új lakóként.
Borsinak elmenetele előtt sokat mondogattuk,hogy el fog költözni és lesznek új madár barátai.
Ilyenkor figyelt ránk  értelmesen mindig.💗💗Talán megértette,mert úgy érkezett meg új helyére,mintha ott lakott volna már rég óta.?!!
Énekelt,beszélt az első percektől fogva. Most is jól érzi magát a beszoktatási időben is.Ez megnyugvást ad az amúgy sajgó szívünknek,mert Nekünk nagyon hiányzik még. 😌A gyerekek nagyon kiborultak,amikor elment.Majd egy órán át vigasztalhatatlanul sírtak,de ez tünt a legjobb megoldásnak,hogy megy.Ingrid por allergiája miatt ezt láttuk a legideálisabb megoldásnak.Párt hozni is szerettünk volna  Neki ,de bevallom őszintén Vili halála annyira megviselt,hogy új papagáj jöveteléhez nem sok kedvünk és energiánk volt...
Nincsen Dó-Ré-Mi, Boci-Boci,Körté- fa és Hull a pelyhes,Magyar nép mesék és az a sok-sok duma,ami naponta ment majd 9 évig.
Furcsa,de hogy látom azt,hogy jól viseli az új életét,megnyugvást érzek  itt belül.Itthon magányos volt nagyon.😞Amikor láttuk,hogy igazgatja  egyedül a fészek helyét,majd bele sajdult a szívünk.❤😞
A papagájok csapatokban élnek a természetben és nem a magány   jellemzőéletükre ,így ez lehet a legideálisabb környezet neki.
Az alapítvány tulajdonosa és  egyben Borsi gondozója nagyon jól érti a dolgát .Jól bánik a madarakkal és Borsival is.
Nehéz most ezt megszokni,hiszen mégis  csak Ők voltak a ,,tollas gyerekeink,,,főleg addig,amíg a gyerekek meg nem születtek!!❤
Hiszem azt ,hogy az idő múlásával majd enyhülni fog a hiánya !!!
Boldog Új  Életet kívánunk Borsikának !!❤❤❤❤




Megjegyzések

Salamon Rudolf üzenete…
Nagyon jó kép! A papagáj elötérben nagynak látszik (a fö téma), mögötte a bucsuzók, szomorkásan! Elnézést a német billentyüzetér! <3 Boldog Új Évet!

Népszerű bejegyzések