Borsi és Vili reggeli csicsergése



Egy kis beszámoló a madárkáinkról. :)
Borsika szépen beilleszkedett ebbe a ,, rossz" társaságba. :)  Már a Vilitől elég sok szót megtanult. Gyorsabban tanul, így,hogy Vili folyamatosan karattyol mellette. Viszont Hála nem azt tanulta meg,hogy HELLÓ VILI VAGYOK! Mert ezt nagyon sokat mondja a Vili.Annyira okos a Borsi,hogy csak azt tanulta meg, Szia Borsika ,ami az Ő nyelvén így szól: TYIA BÓÓTYÍÍKA! Olyan édes a kis vékony hangja.Meg lehet zabálni. Vili persze megtanította arra is,hogy KUKUORIKÚ TÖRÖK CSÁCÁR eddig megy a Borsinak is majd Vili így Folytatja : Vili van Vili van kacáááááájjjját. (ADD vissza a Vilike Gyémánt félkrajcárját) Ez lenne a szöveg. :)

Szóval tanulás van folyamatosan. Rengeteget beszél a Vili.  Pl (Álmodjatok szépeket, aludjatok jól, Jó étvágyat,jó éjszakát, szeretlek, Berci nem szabat,Jók legyetek )A Zizi nevét nem tudja kimondani ,Őt Vivinek hívja  :)  Ami a legjobban megy ennek a két rosszcsontnak az a nevetés utánozása.Az nagyon szórakoztató,amikor egymást le nevetni próbálják,vagyis ki nevet nagyobbat és jobban.Mind a kettő csúcs ilyenkor.Én is folyamatosan nevetek rajtuk :))
Íme egy kis videó:



Vilike
Borsika

Ez egy másik felvétel :)




Megjegyzések

Éva üzenete…
Nagyon aranyosak érteni lehet amit mondanak! Nagyon sok papagájunk volt igaz azok kicsik voltak, de egyiksem tudott beszélni, pedig nagyon szerettem volna!
j üzenete…
Mi is úgy kezdtük,hogy olyan papagájokat vettünk,akik nem beszélnek,aztán sikerült elcsábulnunk :) és íme :)

Népszerű bejegyzések