Mexikói tésza Johannka módra
Ez a recept újból úgy született,hogy alaposan körülnéztem mit találok itthon. Volt kevés csirke mell filém a fagyóban,mexikói keverékem. Karfiol is volt a hűtőben,igaz az levesnek volt szánva,de menet közben meggondoltam magamat.
Hozzávalók:
1db csirke mellfilé
1csom. tönköly színes kagylótészta,de bármilyennel nagyon finom
1 fej lilahagyma( Kisebb méretű)
2 gerezd fokhagyma
5 db paradicsom
Fél csom.mexikói keverék
1 db cukkini
Néhány , kb 10db karfiol rózsa
1 Evőkanál vegeta
3 Evőkanál barna rizsliszt
1 Tojás
Pannónia sajt a tetejére
Zsíradék (Én Pálma zsír)
Fűszerek: Bazsalikom, Oregánó, Kakukkfű, Bors, Só
A tésztát megfőztem. A hagymát ,fokhagymát elkezdtem pirítani pálmazsíron.Amikor majdnemm üveges volt hozzáadtam a paradicsom karikákat és 5 percig együtt főztem vele. A mexikói keveréket,cukkinit,karfiolt megfőztem vegetás vízben. A csirkemell filét apróra darabóltam és oregánó,bazsalikom,kakukkfűvel,borssal fűszerezve megsütöttem serpenyőben.
Megjegyzések