Várjuk a tavaszt

Mint mindenki Mi is nagyon várjuk már a tavaszt. Kb 1 hete szép idő volt hétvégén ,így fogtuk magunkat egy vasárnapi napon és a gyerekekkel kivonultunk egy kicsit kirándulni a sukorói dimbes-dombos erdőbe. A fák közelsége, energiával töltött fel. Ingrid is élvezte a kirándulást igaz időnként volt egy kis hiszti ,de az erdőben nem volt probléma.Inkább Nekünk voltak problémáink Gyulával :) Túl meredek volt az emelkedő. Gyula Gyuszikát vitte a kezében, Én pedig Ingridet toltam felfele a babakocsi fellépőjén.A turista utat követve sajnos nem tudtunk végig menni,mert túl meredek volt a babakocsival való közlekedéshez.Így aztán visszafordultunk  és szépen leereszkedtünk a már megtett úton . Be kell iktatnunk egy hordozót Gyuszikának a kirándulásokhoz,ami működhet is,mert szoktam karikás kendőzni vele,amíg kisebb volt.Most már nem bírja a vállam a kendőzést.Ingridet meg szoktatjuk a hosszú sétákhoz,vagy őt is cipeljük majd.
Sok a tenni való a házkörül. A kertben is hamarosan megkezdjük  tenni valókat .
A napok gyorsan peregnek.Ingrid január elején megkezdte az óvodát.Szereti,de csak fél napot van,mert nem eszik rendesen és nem is aludt el alvásidőben sem.Itthon kicsit később szokott aludni,így ott nem ment neki.Mire haza értünk délután az óvodából fáradt volt  éhes és nyűgös .Arra a döntésre jutottunk,hogy ebben a tanévben egyenlőre fél napos lesz,aztán majd jövőre próbálkozunk az egész nappal.
Gyuszika szépen fejlődik. Tegnap volt 6 hónapos. Nagyon kis édes :) Imádja a nővérét és persze ez fordítva is igaz.Megkezdtük a hozzátáplálást 2 hete.Szereti és követelődzik,ha meglátja a kistálját és a kanalát,hogy adjuk már a finom falatot,mert különben balhét csap. :) Egy hete kibújt az első fogacskája . Fokában araszolgat a szőnyegén már.Nem győzzük pakolni rá vissza. Feltolja magát négy kéz- lábra és ringatózik. Hangosan gagyog.Jól elmondja a mondókáját mindenkinek. Az elalvás csak kézben megy vesztemre,így érdekesen alakulnak időnként a napi teendőim. :)
Éjjel 2x ébred . Jó alvó! Nem panaszkodhatok rá eddig .
Így telnek a napok-napjaink a gyerekekkel.











Megjegyzések

Népszerű bejegyzések