Gyuszika

Augusztus 25.-én  17 óra 14 perckor megérkezett új családtagunk a kis Gyuszikánk.💓
Néhány perce töltötte be a 3.hetet. Gyorsan rohan az idő.Főleg,hogy az éjszakák összemosódnak a nappalokkal mostanság.😊 3-4 óránként ébred a kis legény. Van,hogy hamar vissza alszik evés után,de a napokban vannak hosszan tartó fent léteink. Megkezdődött a hasfájós időszak.😑 Nem sír ,csak feszeng,nyűgösködik így nem megy az alvás.
Gyuszika nyugodt baba.Nappal ha fent van elnézelődik vagy alszik nagyokat. Inkább a hajnali ébredések nyűgösek. Reménykedek,hogy nem fokozódik a hasfájós órák száma.
Ingrid nagyon szereti a kisöccsét.Sokat babusgatná,ha engedném... Gyakran bevonom a babázásba Ingridet,hogy érezze fontos a segítsége.Nagyon lelkesen segédkezik. Ha sírdogál Gyuszika azonnal szalad megvigasztalni.
DEEE! Amióta Gyuszika megérkezett sok a hiszti roham,amire számítottunk is.Sajnos van ,hogy be is pisil,amikor kiborul,pedig már szobatiszta volt.😔 Tisztában voltunk ezekkel,hogy esetleg jelentkezhetnek majd.Így is lett. Reménykedünk,hogy hamar átállunk az új életre és vissza áll Ingrid is....

2 hete volt Gyuszikánk újszülött fotózása. Készült Ingriddel is közös kép róluk
Anyaként elfogultan bámulom a képeket és nem tudok betelni velük.💓💓💓💓





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések