Január vége már

Ahogy írtam a címben is.
Először is Boldog Új Esztendőt Kívánok az erre látogatónak!
Eltűnésem oka: A  számítógépem öreg és vacakol. Kb fél óra, mire megtudom nyitni az oldalamat,így  naponta halogattam a belépést ide .
Délután mindig találok elfoglaltságot,amíg Ingrid alszik. Este meg Én is elalszom mostanában.
Így hát most összeszedtem a türelmem és leültem a lassú gépem elé.(Valamikor talán sikerül lecserélni,de mindig vannak fontosabb dolgok........)
 A január hosszú volt.Mintha 2 hónap telt volna el az Ünnepek óta. Várjuk a jobb időt,hogy a kertben is  tudjunk  többet kapirgálni.
 Hétvégén kicsit kirándultunk,ami nagyon jól sikerült. Igaz csak itt nálunk a közeli hegységben,de szuper volt.
Ingridke szépen beszél már.
Nagyon csibész és hisztis,de már egész jól viseljük.Na jó,azért vannak olyan napok,amikor kicsit kimerít ,de hamar fel tud tölteni egy -egy édes mondatával pl: Anya szeretlek!! , Egy öleléssel is.
Pl  Anya mi a baj? Jól vagy? Nagyon aggódó .Nem tudom ezt honnan tanulja.de furcsa,hogy kettő éves és ahogy látjuk tudatosan kérdezi.
Ha meg akar nyugtatni Csak ezt mondja : Anya ! Nincsen semmi baj,minden rendben van.! Ezt tudom,hogy egy meséből tanulta,de tudja mikor kell használni.Nagyon empatikus. Ha van egy kis seb valakinek a testén ,vagy bárhol sajnálkozik. ,,Jaj szegény Sajnálom...!." és így tovább. Kiborul,ha bárki sír körülötte.Akár gyerek,vagy felnőtt is. Remélem azért nem lesz túl érzékeny lelkű! Bár ha jó magamra gondolok nem is csodálkozom,hogy Ő is ilyen .
A papagájokat kedveli nagyon. A szobájukba bejöhet ő is etetéskor és ennyi. Testileg nem érintkezhetnek,mert kiszámíthatatlanok. A Borsikát sűrűn fegyelmezi Ingrid.és ,ami meglepő hallgat is rá Borsi.Sokszor olyan hihetetlen,mert vannak szavak,amik nem annyira érthetőek,de úgy néz ki Borsi megérti és engedelmeskedik Ingridnek.
Múltkor Ingrid megjegyezte: ,,Anyarosak a Borsikák! :) Szejetem Őket ! :)

Így alakulnak mostanság napjaink.
 Hát röviden ennyi!.Csak gyors bejelentkezés volt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések