Sikerült :)

Hosszú-hosszú ideje próbálok belépni a blogomba, de sajnos valamilyen oknál fogva nem sikerült.
Most végre sikerrel jártam. :)
Örülök,mert szomorúan vettem tudomásul,hogy új blogot fogok nyitni,ha most sem sikerül.
Sok idő telt el az utolsó bejegyzésem óta. Sok minden történt azóta. Jó is rossz is vegyesen volt minden. Azért panaszkodni semmi féle képen nem szeretnék,mert nincsen rá okom.
Továbbra is Ingridke aktívkokik körülöttem,nem is akár milyen mértékben. Persze hiszti van,ha valami nem úgy alakul,ahogyan Ő szeretné. Ez egy ilyen időszak, elfogadjuk,de nem hagyjuk,hogy minden úgy legyen,ahogyan Ő szeretné. Csak félig :) :) Hónap végén 20 hónapos lesz már! Jól elvagyunk mondhatom azt is. Sokat beszél már. Állandóan vissza ismétel minket. Segít a házi munkában is. A bilit is és a Wc-t is használja már,de csak pihen rajtuk. :)
Sokat írhatnék róla,de inkább mindenről írok egy keveset.
A papagájok is jól vannak most már. Borsika húsvét után majdnem elpusztult. 3 hétig kórházban volt. A halál torkából hozta vissza őt a doktor. Valamiért gyenge az immun rendszere alapjáraton .Egy olyan baktérium okozott neki fertőzést,ami alapjában is benne van a szervezetükben.Ez a baktérium nagy fokú máj károsodást okozott a termelt toxinjával és hatalmas gyulladása volt. 2 hétig szondával etették annyira oda volt.  Arról nem írok,hogy Mi mennyire voltunk ki idegileg ebben az időszakban. A doktor semmit nem mert mondani ,hogy mi lesz.Aztán teltek a napok.Jártunk hozzá a kórházba látogatóba és egyre jobban lett. Vili is nagyon szomorú volt.sokat kereste hívogatta.A szívem sajgott a fájdalomtól.Mintha a gyermekem lett volna beteg azt éreztem.

Most jelenleg jól van Borsi.Figyeljük folyamatosan .

Néha sütögetek tortákat,de a fotók elmaradnak a kapkodás miatt.A főzőcske is vegyes.Hol túl bonyolítom ,hol a legegyszerűbbre veszem a dolgot.
Röviden ez volt, van velünk nagy általánosságban.








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések