Elhanyagolt Blog

Egyre kevesebb idő jut arra,hogy a blogomat csinosítgassam,írjak bele ,tegyek fel képeket,ötleteket.Már-már kezdem megszokni,hogy erre most nem jut idő,de hiányzik, mert ez Nekem afféle  emlék könyv szerű és hobbi  évek óta. Néha olyan jó vissza olvasgatni nézegetni az alkotásaim,receptjeim,kirándulásokat stb.
Ezért is igyekszek írni,hogy ne szakadjon meg ez továbbra sem. Igaz mostanában csak a kislányunkról tudok íni vagy a papagájokról,mert most ez tölti ki a napjaimat 100 % -ban.
 Ingridke 7 hónapot töltötte be 29-én. Már nagyon ügyes.Kúszik szél sebesen.A labdáit kidobálja a rácsokon és utána reklamál,hogy adjam vissza.  Vettünk neki egy baba karámot egy hónapja,mert állandóan meglépett a 2m x 2m játszó szőnyegéről. Nem győztük pakolgatni vissza. Édesen ad puszikat, pápát int. úgyhogy minden nap új dolgokat tanul és  mutat meg nekünk önmagából.:)
Életvidám kis csaj. Mindenkire mosolyog.
2 db fogacskája kibújt már,de most a 3.  nehezen akar kibújni.Változékonyak a nappalok és az éjszakák  ez miatt.








 









Szereti nézni a papagájokat.Mindig mosolyog nekik ,főleg,ha énekelnek.Most már a papagájok is megszokták,hogy eggyel többen vagyunk.Mindig mondjuk nekik,hogy Ingridke is elmegy papával, mamával majd jövünk és így tudják,hogy Ő is hozzánk tartozik. Ingridkét minden érdekli.Mindent meg kell simogatni,fogni.Tenné ezt a papagájokkal is.Oda szeretne nyúlni a rácsokhoz,de azt természetesen nem engedjük Neki. Később kicsit nehezebb lesz,de majd nagyon figyeljük hova nyúlkál.
A papagájok boldogok.!!Elkészült a kinti röpdéjük. Ki-be tudnak menni,ahogy kedvük tartja.Vili sokat kint van,aminek nagyon örülünk,mert légzőszervi problémája van.Amióta kijárhat a friss levegőre nem volt nehéz légzése. Borsika kicsit kevesebbet megy ki. Ő félősebb.Hamar megijed.Néző közönség minden áldott nap akad.Van,hogy hallom,ahogy fütyörésznek befele az utcáról nekik. Vili már kint is otthonosan érzi magát.Néha ott is úgy kiabál,akár ha bent lenne. :) Neki ez az első igazi nyaruk.Napoznak,dalolnak,kiabálnak,játszanak. :)




 Mi is megnyugodtunk ebből a szempontból.Örülünk,hogy végre a nap sugarai átjárja őket. Élvezik a napfelkeltét és a naplementét a szomszédok bánatára :) Ilyenkor üvöltenek.Náluk ez így megy az esőerdőben is. Reggel korlátozzuk őket a hajnali harsonázásban és csak 7 óra tájban mehetnek ki üvöltözni,különben hamar probléma lenne szomszédokkal.
A szobájuk kisebb lett,de hangszigeteltük.Valamennyire tűrhetőbb a kiabálásuk,dalolászásuk.Na, de azért, így is fel tudják kiabálni a kislányt.hát nem tudok tenni semmit! Vagy vissza ringatom Ingridkét,vagy küzdök a nyűgösködésével,addig amíg újra el nem alszik.

A nyár így zajlik nálunk



Megjegyzések

Unknown üzenete…
Köszönöm, köszönöm!!!
Tündéri,aranyos kislány.
Puszi. Kinga

Népszerű bejegyzések